iDeal: (geen verzendkosten boven de € 50,- binnen Nederland)
Je rekent direct af met je eigen bank. Dit wordt afgehandeld door CardGatePlus. Het pakketje met jouw bestelling wordt na ontvangst van betaling zo snel mogelijk verzonden.

Vooruitbetaling: (geen verzendkosten boven de € 50,- binnen Nederland)
Je kunt het verschuldigde bedrag vooraf overmaken op NL50 ABNA 0567 0414 84 t.n.v. BUDDIES Webshops. Zodra de betaling binnen is, wordt jouw bestelling zo snel mogelijk verzonden.

Rembours: (wel verzendkosten)
Je kunt het pakketje onder rembours laten bezorgen. De bezorgkosten van rembours zijn normaal 13.75 euro, wij berekenen jouw slechts 9.95 euro. Jouw bestelling wordt zo snel mogelijk verzondenje betaalt dan aan de postbode. Deze methode is alleen voor bezorging binnen Nederland.

Bestelprocedure:
Als je het artikel hebt gevonden wat je bestellen wilt, dan kun je de maat selecteren. Daarna plaats je het artikel in de winkelwagenVervolgens krijgt je de keuze om verder te winkelen of om af te rekenen. Wanneer je vanuit het buitenland besteld, kun je hier een land selecteren.  Bij het afrekenen kun je kiezen of je als gast een bestelling plaatst (zonder registratie), of dat je je als klant wilt registreren. Wanneer je kiest voor registratie, dan bewaren wij jouw gegevens voor je, zodat je de volgende keer niet al je gegevens hoeft in te vullen en gemakkelijk voorgaande orders kan terugzoeken. Alle genoemde prijzen op de broekensite.nl zijn incl BTW.

Mocht je het pakket naar een ander adres willen sturen dan kunt je dat op de pagina aangeven.

Het laatste deel bestaat uit de keuze van betaalmogelijkheden. Daarna kun je jouw bestelling afronden. Zodra de bestelling bij ons binnen is krijg je een bevestingsmail. Op het moment dat de goederen aan jou verzonden worden krijg je een email van ons dat de bestelling onderweg is. Jouw zending wordt met PostNL verstuurd. Je tekent voor ontvangst aan de pakketbezorger. Wanneer het artikel uit voorraad leverbaar is, versturen wij jouw bestelling zo mogelijk dezelfde werkdag voor 16.00 uur. Bij andere artikelen staat het aantal dagen levertijd bij het artikel/maat aangegeven. Mocht de verzending langer op zich laten wachten dan de aangegeven levertijd zoals bij het artikel staat vermeld, nemen wij spoedig contact met je op.

Heb je nog vragen over de bestelprocedure, betalingsmogelijkheden en/of de verzendmethode, dan horen wij dat graag van jou.