iDeal:
Je rekent direct af met je eigen bank. Dit wordt afgehandeld door onze betalingsprovider Buckaroo Het pakketje met jouw bestelling wordt na ontvangst van betaling zo snel mogelijk verzonden.

Vooruitbetaling:
Je kunt het verschuldigde bedrag vooraf overmaken op NL50 ABNA 0567 0414 84 t.n.v. BUDDIES Webshops. Zodra de betaling binnen is, wordt jouw bestelling zo snel mogelijk verzonden.

Riverty – Achteraf betalen voor consumenten (NL):
Riverty voert voor BROEKENSITE.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via Riverty ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan Riverty. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met Riverty? Ga dan naar de website van Riverty.

Bestelprocedure:
Als je het artikel hebt gevonden wat je bestellen wilt, dan kun je de maat selecteren. Daarna plaats je het artikel in de winkelwagenVervolgens krijgt je de keuze om verder te winkelen of om af te rekenen. Wanneer je vanuit het buitenland besteld, kun je hier een land selecteren.  Bij het afrekenen kun je kiezen of je als gast een bestelling plaatst (zonder registratie), of dat je je als klant wilt registreren. Wanneer je kiest voor registratie, dan bewaren wij jouw gegevens voor je, zodat je de volgende keer niet al je gegevens hoeft in te vullen en gemakkelijk voorgaande orders kan terugzoeken. Alle genoemde prijzen op de broekensite.nl zijn incl BTW.

Mocht je het pakket naar een ander adres willen sturen dan kunt je dat op de pagina aangeven.

Het laatste deel bestaat uit de keuze van betaalmogelijkheden. Daarna kun je jouw bestelling afronden. Zodra de bestelling bij ons binnen is krijg je een bevestigingsmail. Op het moment dat de goederen aan jou verzonden worden krijg je een email van ons dat de bestelling onderweg is. Jouw zending wordt met PostNL verstuurd.  Wanneer het artikel uit voorraad leverbaar is, versturen wij jouw bestelling zo mogelijk dezelfde werkdag voor 15.00 uur. Bij andere artikelen staat het aantal dagen levertijd bij het artikel/maat aangegeven. Mocht de verzending langer op zich laten wachten dan de aangegeven levertijd zoals bij het artikel staat vermeld, nemen wij spoedig contact met je op.

Heb je nog vragen over de bestelprocedure, betalingsmogelijkheden en/of de verzendmethode, dan horen wij dat graag van jou.

Verzendkosten:
Wanneer je een bestelling plaatst met een waarde van meer dan € 50 dan betaald Broekensite.nl de verzendkosten voor jou bij verzending binnen Nederland.

Maar natuurlijk kun je ook kleinere bestellingen plaatsen. Dan betaald Broekensite.nl een deel van de verzendkosten en er wordt een deel aan jou doorberekend. Past het artikel door de brievenbus, dan kunnen we binnen Nederland de bestelling als brievenbuspakketje verzenden voor € 3 . Past de bestelling niet door brievenbus, dan wordt er een bijdrage in de verzendkosten van € 5,50 berekend voor verzending binnen Nederland.

Voor bestellingen naar België, Duitsland, Luxemburg of Frankrijk berekent Broekensite.nl € 14 verzendkosten.  Wilt ergens anders heen verzenden? Stuur ons dan een e-mail voor een persoonlijke offerte voor de verzendkosten.