Albert Immink JeansMountain Voorburg Broekensite

Albert Immink, eigenaar van Broekensite.nl is opgegroeid als zoon van ondernemer in de kledingbranche. Het is dan ook niet vreemd dat Albert naar Amerika ging voor een opleiding aan de Dover Eyota School in Minnesota alwaar hij ook ervaring op deed in de kledingbranche op diverse niveaus. Via Duitsland kwam hij uiteindelijk weer naar Nederland waar hij in 1992 in dienst kwam bij Versteegh Jeans in Rotterdam. Enkele jaren later promoveerde hij naar bedrijfsleider in de vestiging van Versteegh Jeans in Oud Beijerland.

Vijf jaar later, in 2000 vond Albert Immink een winkelpand in het mooie, historische centrum van Voorburg. Na een grondige verbouwing opende daar in 2001 JeansMountain. Een winkel voor consumenten met casual kleding voor heren. Al snel kwam daar 100 meter verderop in dezelfde straat een winkel in dameskleding bij.

Vanaf 2002 startte Albert Immink met het online verkopen van casual kleding met www.broekensite.nl. Al snel overtrof de webshop de winkels en werd deze verder ontwikkeld.

In 2014 opende JeansMountain in het centrum van Voorschoten, alwaar ook de internetactiviteiten met de webshop www.broekensite.nl werden voortgezet.

Vanaf 2015 werd de aandacht nog meer verlegd naar de online verkopen via www.broekensite.nl en werd er een nieuw kantoor betrokken op het industrieterrein Dobbewijk in Voorschoten. Tot op de dag van vandaag wordt de webshop www.broekensite.nl vanaf dit kantoor gerund in door BUDDIES Webshops. Er is overigens geen directe verkoop vanaf de Dobbeweg.

BUDDIES Webshops beheert onder meer de webshops AnimalWebshop.com voor dierenbenodigdheden, adrespenning.com en Hondenpenning.net met een enorm assortiment hondenpenningen en Le Château de ma Mère voor overheerlijke Elzas wijn.

De drijvende kracht achter BUDDIES Webshops is Menno de Jong. Menno is een ondernemer in hart en nieren. Na het afronden van de handelsschool wilde hij ervaring opdoen in alle facetten van de handel. Zo werkte hij als verkoopmedewerker in diverse winkel, werd manager in een winkelbedrijf en maakte toen de overstap naar de groothandel als vertegenwoordiger en accountmanager.

In 2001 opende Menno de Jong zijn eerste winkel en al snel werd ook de eerste online winkel geopend. Er kwamen meer webshops bij en in 2015 sloot Menno zijn fysieke winkels in Den Haag en Voorburg. Vanuit Voorschoten werkt hij nu hard om de huidige webshops en websites te beheren en het aanbod steeds te laten groeien.